Kom och träffa oss!

Just nu är vi ute för fullt i landets matbutiker för att låta er alla prova våra goda La Belle de France fåglar. I dag och imorgon finns vi på plats på Emporia i Malmö där vi bland annat bjuder på vår fina pärlhöna. Imorgon står vi på ICA Farsta och låter er provsmaka vår fantastiska gårdsmajskyckling. Dessutom har vi tagit oss upp till Grännby i Uppsala där ni också kan prova La Belle fåglarna.

Vi vill helst finnas på alla landets butiker varje dag i veckan för att svara på era frågor och berätta om våra fåglar. Tyvärr är det inte möjligt men under våren hoppas vi i alla fall kunna besöka en mängd olika orter och butiker och förhoppningsvis kommer fler butiker att ta in våra fåglar i sitt sortiment. Så till alla er som vill njuta av franska fåglar som levt naturligt och harmoniskt utan vare sig GMO eller antibiotika i sin kost, vi hoppas att ni snart ska kunna hitta La Belle de France i er lokala butik. Finns de inte på hyllan så tveka inte att be personalen beställa hem det du vill ha, de flesta butikerna i hela landet har möjlighet till komplett sortiment från oss.

Ha en fin fredag och tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar som gäller våra fåglar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.