La Belle de France på Hemköp

Från den här veckan kan även Hemköpkunder hitta La Belle de France i sin butik. Det är 10 Hemköp butiker som har tagit täten genom att ta in våra franska fåglar i sina butiker. Vi hoppas att det snart kommer vara fler Hemköpbutiker som tar efter men än så länge kan ni hitta oss i nedan butiker.

hemkop[1]

Hemköp Stockholm Torsplan
Hemköp Mall of Scandinavia
Hemköp Järfälla
Hemköp Stockholm Mariatorget
Hemköp Göteborg Kortedala torg
Hemköp Stockholm Östermalmstorg
Hemköp Tyresö
Hemköp Eskilstuna
Hemköp Mörby C
Hemköp Vällingby C
Hemköp Stockholm City
Hemköp Göteborg Frölunda Torg
Hemköp Kungsbacka Kungsporten

Vill du ha La Belle de France fåglar i din matbutik? Tveka inte att fråga din handlare om han kan köpa in våra produkter. De flesta matbutiker har möjlighet att beställa våra produkter till sin butik men det krävs att de vet att folk vill köpa de. Men vem föredrar inte att köpa en långsamtväxande kyckling som fått leva harmoniskt och fint utomhus framför industrialiserade, snabbväxande fåglar?! Vi vet i alla fall vad vi väljer att servera till vår familj och vänner – La Belle de France!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.