Grattis Täby, Uppsala och Bromma!

Vi fortsätter vår turné runt på olika butiker och den här veckan besöker vi tre ICA butiker. Under fredag finns vi på plats på ICA Supermarket i Bromma medan ni i Täby kan komma förbi och hälsa och provsmaka på våra La Belle de France kycklingar under både fredag och lördag då vi befinner oss på ICA Kvantum Täby. Först ut är dock Uppsala Gränby där vi finns på plats på ICA Kvantum under torsdag och fredag.

Vi hoppas verkligen att ni vill titta förbi på lite pippi och fortsätt gärna att kontakta oss för att önska fler butiker och platser dit ni vill att vi ska komma.

För er som redan hittat La Belle de France så passar vi på att tipsa om ett litet recept som kan passa bra så här en tisdag i februari när semlan står i centrum; kyckling med persiljepesto. Låt er väl smakas!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.