Utbildningsresa

Följ med La Belle de France på utbildningsresa till vackra Auvergne!

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda alla er återförsäljare att få följa med till Auvergne och besöka våra uppfödare och fåglar på riktigt. Vi ser fram emot tre dagar fulla med inspiration, kunskap och goda måltider.

Volcans-dAuvergne-Chaine-des-Puys[1]

Söndag

Resan startar på Arlanda där vi kl 07,00 flyger mot Genève. Härifrån kör vi till Bourgogne där Lambert, Dodard and Chancereul (LDC Group), vårt senaste tillskott i portföljen föder upp majsanka. Det är en ny produkt som vi inte ännu säljer i dagligvaruhandeln men något som vi hoppas att snart kunna se på hyllorna i era butiker. Här passar vi på att äta en riktigt härlig bondlunch, givetvis med inslag av anka.

Efter besöket kör vi vidare till Vichy där vi checkar in på xx, får lite egentid för att vila eller om man vill ta en promenad i den gamla kurorten innan det är dags för gemensam middag.

Måndag

Vi har en intensiv dag framför oss med besök hos tre av våra uppfödare. Ni kommer under dagen att få möjlighet att besöka uppfödare för både majskyckling, gårdskyckling och pärlhöna. Vi kör genom Auvergne som är en mycket bördig och vacker region känd för sitt jordbruk och rena luft. Under dagen äter vi gemensam lunch där ni får möjlighet att prova på lokala delikatesser.

Vi avslutar dagen med gemensam middag i Vichy

Tisdag

Tidig start med avfärd mot Paris ca 40 mil. Väl framme i Paris gör vi ett stopp i det klassiska varuhuset Bon Marche där vi besöker deras matbutik. Vi besöker också några delikatess och charkbutiker där vi kan inspireras av hur man arbetar med fågel i sitt sortiment och sin försäljning.

Vi avrundar resan med en härlig lunch innan vi kör vidare mot flygplatsen.

Ankomst på Arlanda ca 22.00

 

———————————————————————————————-

 

Med på resan kommer Tradifoods grundare och ägare, Denis l´Orphelin och Eric Bouchet vara samt vår säljare Anton Burtsov som många av er säkert träffat.

Vi har endast möjlighet att ta med 15 personer vid denna resa då vi är måna om att alla ska få en bra upplevelse och verkligen lära sig vad som skiljer La belle de France mot annan fågel.

För att ha möjlighet att genomföra den här typen av resa utfaller ett självkostandspris för alla deltagare på 6000 kr. Då ingår flyg tor., del i dubbelrum, transport och samtliga måltider med dryck.

Anmäl er genom att maila anna@tradifood.com som även svarar på eventuella frågor gällande resan och dess upplägg. Sista anmälningsdag är 26 augusti.