Och vinnaren är…

Vi blev glatt överraskade när tidningen MåBra kontaktade oss igår och berättade att vår hela La Belle de France eko kyckling har blivit utnämnt till Årets hälsomat av tidningen.

Varje år utser tidningen MåBra 10 livsmedel som möter upp deras krav på att vara god och hälsosam men dessutom vara bra för miljön och djurhållningen. Juryn, som består av tidningens chefredaktör Liselotte Stålberg, redaktörerna Vivvi Ahlström och Marie Tegnér, har förutom La Belle de France kycklingen även nosat upp Pulled Pumph som är en vegetabilisk variant på pulled pork, kikärtspasta från Risenta, Majskakor från Friggs och ytterligare ett gäng spännande produkter. Vi är glada att tidningen har noterat inte bara smaken på vår kyckling utan även tagit i beaktning att vi på La Belle de France lägger stor energi och engagemang i att ge våra fåglar ett bra och harmoniskt liv. Det är därför vi låter alla våra fåglar vara frigående utomhus året runt, ger dem foder helt fritt från GMO och antibiotika och låter dem växa i naturlig takt utan att påskynda processen med foder prepparerat med ämnen som gör att fåglarna växer för snabbt och därför får problem med skelett och hälsa.

 

mbval

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.