Blanda havssalt och mandelmjölk. Lägg i kycklingen och låt ligga i ca 30 minuter. Ta upp kycklingen och torka den på hushållspapper. Stek den gyllene i en het stekpanna med hälften olja, hälften smör. Lägg upp på ugnsfast form och ställ i ugn på 120 grader i ca 15 minuter tills den är klar. Koka […]
Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn dem i en stekpanna på bägge sidor. Lyft upp dem när dom är gyllene. Häll i citronskalet och citronsaften i pannan. Rör om så att allt kokas ur pannan. Lägg i kycklingbrösten med skinnsidan ner i citronvätskan och koka torrt. Lägg upp kyckling i en ugnsform och baka […]
Krydda kycklingen med salt och peppar. Bryn dem i en stekpanna på bägge sidor. Lyft upp dem när dom är gyllene. Häll i citronskalet och citronsaften i pannan. Rör om så att allt kokas ur pannan. Lägg i kycklingbrösten med skinnsidan ner i citronvätskan och koka torrt. Lägg upp kyckling i en ugnsform och baka […]
Bryn kycklingen i en het panna med majsolja Mixa alla ingredienserna till glacen Doppa kycklingvingarna i glacen och lägg upp på ett smörpapper på en ugnsform. Baka i ugn på 170 grader i ca 15 minuter. Servera överbliven sås till. Plocka små buketter av broccolin, skala stammen och skiva den så tunt som möjligt. Blanda […]
blanda ihop kryddorna till kycklingen och krydda låren runt om. Salta runt om. Bryn i het stekpanna och lägg upp på en plåt och ställ i ugn på 180 grader i ca 25 minuter. Ta ut kycklingen och skär den i skivor. Garnera med granatäppelkärnor, mynta- och korianderblad Falafel: Blötlägg kikärterna enligt anvisningen på förpackningen. […]
Knäck äggen i en bunke och tillsätt fänkålsfrön, korianderfrön, chiliflakes, svartpeppar, salt och vispa ihop det kort. Lägg upp maizena och panko i två separata bunkar eller djupa skålar. Vänd kycklingvingarna i maizena först, sedan doppas de i äggsmeten och sist vänds dom i panko. Gör likadant med alla vingar. Hetta upp en stor kastrull […]
Blanda havssalt och mandelmjölk. Lägg i kycklingen och låt ligga i ca 30 minuter. Ta upp kycklingen och torka den på hushållspapper. Stek den gyllene i en het stekpanna med hälften olja, hälften smör. Lägg upp på ugnsfast form och ställ i ugn på 120 grader i ca 15 minuter tills den är klar. Skölj […]
Fräs löken i oljan i en varm kastrull i 5 minuter utan att den får färg. Tillsätt senapsfrön, fänkålsfrön och vitlök. Fräs ytterligare 5 minuter. Salta och peppra kycklingbitarna. Krydda dem med garam masala och bryn dem ordenligt i en varm stekpanna på alla sidor tills de är gyllene. Lägg kycklingen i kastrullen med löken […]
salt och svartpeppar Gnid in kycklingen med olivoljan och salta och peppra. Blanda ihop citronskal, chili, gul lök, vitlök och persiljan. Fyll kycklingen med allt. Lägg upp på en ugnsplåt och ställ i ugn på 180 grader i ca 40 minuter. Höj sedan värmen till 220 grader och tillaga ytterligare 5-10 minuter så att den […]
Förbered marinaden till kycklingen genom att blanda ihop vittvin, olivolja, vitlök, salt, råsocker och svartpeppar. Lägg kycklingen i en påse och häll marinaden över den. Knyt och ställ i kylen minst 3h (helst över natten) Blanda ihop kryddningen bestående av chiliflakes, paprikapulver, korianderfrön, kanel, kryddpeppar, nejlika och citronsyra. Ta upp kycklingen ur påsen och torka […]