Danyel Couet i Sverige yngsta mästerkock!

yngasta_masterkock

Att man inte kan lära en gammal hud sitta är ju vedertaget. Därför är TV4 programmet Sveriges yngsta mästerkock en brilliant satsning. Att uppmuntra vårt lands yngsta medborgare till matlagning bör öka kunskapen om råvarors värde och glädjen i att själv laga sin mat redan från tidig ålder.

Nu under hösten spelas nästa säsong av Sveriges yngsta mästerkock in och i juryn ser vi den här gången förutom Tina Nordström även Paul Svensson och La Belle de France egen ambassadör Danyel Couet. – Det känns fantastiskt roligt att få välkomna två så härliga och kompetenta kockar som Danyel och Paul. Och att få träffa alla härliga ungar. Det kommer med all säkerhet att bli en fantastisk säsong med mycket skratt och jättegod mat, säger Tina Nordström, ordförande i juryn.

Deltagarna från 2015
Deltagarna från 2015

Danyel Couet är entusiastisk över uppdraget; Det är ärofyllt att få vara jury till så fantastiskt duktiga barn som i så ung ålder har ett sådant driv i det de gör. Jag hoppas att kunna ge en knuff i rätt riktning och lite tips på vägen. Tillsammans med rutinerade Tina Nordström och Paul Svensson känner jag mig trygg i att vi kommer att göra ett bra jobb under hösten och våren.

Vi på La Belle de France är också övertygade om att Danyel och resten av juryn kommer att sköta sig galant. Vi ser fram emot att få följa både dem och de små mästerkockarna under våren när serien börjar sändas!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.