ICA ska bli bäst på fågel

resized_20161115_192105Att få träffa alla som är engagerade kring La Belle de France är något vi verkligen  tycker om. I veckan hade vi därför en middag med några utvalda ICA butiker. ICA har bestämt sig att bli bäst på fågel och ska man bli bäst på fågel måste man ju ha koll på den bästa fågeln, La Belle de France.

Det bästa sättet att få folk att förstå att La Belle de France är något utöver det vanliga är att låta dem provsmaka på produkterna. Därför tog vi med butikernas personal till restaurang mother i Stockholm där Danyel Couet sererar La Belle de France gårdsmajskyckling tillsammans med en mängd härliga tillbehör.

Medan våra gäster åt passade Danyel på att berätta om sitt besök i Auvergne där La Belle de France fåglarna föds upp, han berättade om hur han frågade ut uppfödarna, hur han besökte fåglarna i deras hagar och fick se exakt hur de lever.

Vi hoppas att våra gäster hade lika trevligt som vi och vi ser fram emot att få möjlighet att träffa fler handlare och butiker runt om i landet för att sprida kunskapen om La Belle de France.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.