Pot Au Feu by Sebastien Denie

Tillagningstid: 40minuter
4 personer
Du behöver
  • 4 kycklingklubbor, La Belle de France
  • 100 g sockerärter
  • 1 knippe morötter
  • 1 knippe sparris
  • 1 knippe rödlök
  • 1 liter hönsbuljong
  • 2 timjankvistar
  • 1 lagerblad
  • 2 purjolökar skivade
  • 1 stjälkselleri skivade
  • 1 rättika skivade

Gör så här:

  •  Skala morötterna och rättika.
  • Ansa och skiva purjolöken, rättika och stjälkselleri.
  • Skala löken och dela löken.
  • Koka upp hönsbuljong, lagerblad och timjan i en stor gryta.
  • Lägg i kycklingklubbor, lök, rättika och morötter. Koka i ca 25 minuter.
  • Lägg i purjolök, stjälkselleri och koka ytterligare i 10 minuter.
  • Lägg i sockerärtor, grönsparris och koka i ca 5 minuter.
  • Smaka av med salt och peppar.