- 4 st majskycklingbröst La Belle de France
- 3 msk citronsaft
- rivet skal från 1 citron
- ca 14 små färskpotatisar, kokta och skivade
- 2 stjälkar blekselleri, kokta och skurna i bitar
- 4 knippmorötter, kokta och skurna i bitar
- 1 huvud hjärtsallad, skurna i småbitar
- 8 rädisor, klyftade
- 1 knippe färsklök, skivad
- 1 dl srirachamajonnäs
- 1 msk citronsaft
- 1 ask kryddkrasse
- salt och svartpeppar
- Krydda kycklingen med salt och peppar.
- Bryn dem i en stekpanna på bägge sidor. Lyft upp dem när dom är gyllene.
- Häll i citronskalet och citronsaften i pannan. Rör om så att allt kokas ur pannan.
- Lägg i kycklingbrösten med skinnsidan ner i citronvätskan och koka torrt. Lägg upp kyckling i en ugnsform och baka färdigt i ugn på 120 grader i ca 10 minuter.
- Blanda alla grönsaker och potatis med srirachamajonnäsen. Smaksätt med salt, peppar och citronsaft.