- 4-6 La Belle de France majskycklinglårfiléer med skinn
- salt och svartpeppar
- 2 msk färsk oregano, finhackad
- 1 tsk färsk mejram, finhackad
- 2 msk bladpersilja, finhackad
- 1 vitlöksklyfta, pressad
- ½ tsk chiliflakes
- ½ dl citronsaft
- ½ dl olivolja
- 3 skivor fetaost, bryts i bitar
- 2 persikor, skivade
- 1 knippe rädisor, halverade
- 1 grön paprika, lättstekt och skuren i bitar
- 1 röd paprika, lättstekt och skuren i bitar
- 1 gul paprika, lättstekt och skuren i bitar
- ½ gurka, skalad och skuren i bitar
- 1-2 rödlökar, skivade
- 1 näve bladspenat
- 2 blad grönkål, rivna i småbitar
- 1 dl urkärnade oliver
- Krydda majskycklingen och stek den hårt i en panna med olivolja. Kör färdigt den i ugn på 180 grader tills den är helt klar (ca 15 minuter)
- Blanda ihop en dressing på oregano, mejram, persilja. Vitlök, chili, citronsaft och olivolja
- Lägg alla grönsaker i en stor bunke och häll i dressingen. Smaksätt med salt och peppar.
- Lägg upp på ett fat. Skär kycklingen i mindre bitar och lägg på salladen. Toppa med fetaosten och servera.