Pärlhöna, en vinnare!

Just nu pågår för fullt tävlingen Årets möteskock på Münchenbryggeriet i Stockholm. Det är 25 av Sveriges mest gastronomiskt engagerade hotell och konferensanläggningar som tävlar mot varandra för att kamma Arets_moteskock_IMG_1666hem det prestigfulla priset Årets möteskock. Utmaningen består i att under 45 minuter laga en 2-rätters konferensmiddag till fyra personer. Förutsättningarna är de samma för alla deltagarna liksom råvarorna. Till varmrätt är det pärlhöna från La Belle de France  som kockarna ska tillreda och vi väntar med spänning på att se vad dessa proffs ska trolla fram i grytor och karotter.

Årets jury består av stjärnkocken Danyel Couet, Malin Söderström och Christina Möller, det kommer inte bli lätt att välja bland de duktiga kockarnas menyer. När vi var på plats doftade det förföriskt gott!

Vi hoppas att få möjlighet att bjuda på något av de deltagande recepten här på labelledefrance.se – till dess kan ni inspireras på vår receptbank!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.