Fransk finpippi i Mat magasinet

Matmagasinet utg 8-9Det är alltid roligt när tidningar och medier noterar och poängterar våra fina fåglar! Här i senaste utgåvan av tidningen MAT magasinet som ligger ute i butikerna just nu. Bilden på fåglarna är från en av våra gårdar i Auvergne, Frankrike, där Yves Boutennat arbetar med att föda upp våra underbara Label Rouge fåglar. ”Eftersom mina fåglar rör sig utomhus blir köttet fastare och smaken bättre” berättar Yves själv när vi var nere på besök i våras och träffade honom och hans fåglar. Vi kan inte annat än att hålla med!

Prova La Belle de France fåglar, hel eller någon av alla olika styckningsdetaljer. Du kommer att känna skillnad, det kan vi lova!

 

 

Ingen matinspiration? Låt stjärnkocken Danyel Couet inspirera dig

klicka här för att komma till hans recept!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.