Grattis mother – en krog man mår bra av!

I måndags gick den årliga Restauranggalan av stapeln på Cirkus i Stockholm. Sveriges krogelit samlades och priser delades ut till de som utmärkt sig under året. Extra roligt var det att krogen mother, som ägs och drivs av vår favoritkrögare och samarbetspartner Danyel Couet, fick pris som Årets hälsokoncept. På mother serveras mat som man mår bra av, bland annat La Belle de France kyckling från krogens vackra rotisseri, men givetvis en massa annat gott också. Danyel själv var inte på plats men blev givetvis glad av utmärkelsen. Vi är stolta och glada över att ha blivit tilldelade pris för att ha förenat gastronomi och livsnjutning md mat man mår bra av sa han när vi ringde och gratulerade honom och hans team till priset.

Passa på att besöka mother och prova La Belle de France kyckling. En kyckling som både är god för gom och själ!


Vill du laga La Belle de France hemma? Besök vår receptbank och ta del av Danyel Couets fantastiska recept – klicka här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.